Piskóta tojás nélkül - Egyszerű finomság villámgyorsan
Piskóta tojás nélkül? Nem lehetetlen! Olvasd el receptünket, hogy megtudd, hogyan kell elkészíteni ezt az isteni finomságot!
Hozzávalók
- 1,5 csésze liszt
- ½ tk szódabikarbóna
- 1,5 tk sütőpor
- 1,5 tk vanília-kivonat
- 1 csésze joghurt
- ¾ csésze cukor
- ½ csésze olaj
- 1 narancs héja
Elkészítés
Szitáljuk át a lisztet, a szódabikarbónát és a sütőport, majd tegyük félre. Egy tálban keverjük el a joghurtot, a cukrot, az olajat, a vanília-kivonatot és a narancs héját. A lisztes keveréket finoman keverjük hozzá ehhez úgy, hogy ne maradjon csomós. Egy kivajazott és kilisztezett tortaformát töltsünk meg a tésztával, majd 200 fokos sütőben süssük 10 percig, majd alacsonyabb fokozaton még 30 percig. Ekkor fogpiszkálóval vizsgáljuk meg, megsült-e, ha még nem, süssük további 10 percig.