Pihe-puha zablisztes piskóta - Ellenállhatatlan süti bűntudat nélkül

Diétás piskóta? Naná, hogy létezik! Sztárszerzőnk, az Éhezésmentes karcsúság Szafival blog szerkesztője máris megmutatja, hogyan kell elkészíteni!

Hozzávalók:

A világos részhez:

  • 4 tojás
  • 25 g tejföl/ joghurt
  • 2 csapott evőkanál DW negyedannyi cukorhelyettesítő
  • 5 evőkanál zabpehelyliszt
  • 1 kk. sütőpor

A kakaós részhez:

  • 4 tojás
  • 25 g tejföl/ joghurt
  • 2 csapott evőkanál DW negyedannyi cukorhelyettesítő
  • 5 evőkanál zabpehelyliszt
  • 3 evőkanál Szafi-Fitt kakaópor
  • 1 kk. sütőpor

Elkészítés:

A világos és a kakaós részeket külön-külön készítjük el, a tojásokat ketté választjuk, a sárgáját a "cukorral" habosra verjük, majd robotgéppel hozzákeverjük a cocomast/tejfölt/joghurtot, a lisztet és a sütőport, illetve a kakaós részhez a kakaóport. A fehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan hozzáforgatjuk a masszákhoz. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük (33 cm x 20 cm), először a világos részt, majd tetejére a kakaós részt. A tetejére szórhatunk gyümölcsöt (meggyet, cseresznyét, stb.) is. 170 fokos előmelegített sütőben készre sütjük. A tetejét DW porcukorral vagy porrá őrölt édesítővel meghintjük.

Olvasd el ezt is:

Paleo Rigó Jancsi - Klasszikus sütemény glutén, tej és cukor nélkül

Oldalak

Sztárok
A walesi hercegné március végén, a közösségi médiában jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak az orvosok. A legfrissebb fejlemények arra engednek következtetni, hogy súlyosbodott Katalin állapota.
Lifestyle
Egyetlen dologra érdemes fókuszálnod, amiből rögtön leszűrhető, ha a beszélgetőpartnered épp megpróbál átverni téged.
Utazás