Görög töltött paprika - Ezt a receptet imádni fogod!

A töltött ételek igazán finomak, ha jól kombináljuk az ízeket. A következő recepthez kaliforniai paprikára lesz szükségünk, plusz néhány hozzávalóra, amiből elkészül a töltelék. Próbáld ki, megéri!
Hozzávalók
- 2 nagy piros kaliforniai paprika
- ½ vöröshagyma
- 220 g darált marhahús
- 90 g morzsolt fetasajt
- 6-8 szem kettévágott olívabogyó
- ¼ csésze apróra vágott friss petrezselyem
- ¼ csésze apróra vágott friss mentalevél
- só, bors
- olaj
Elkészítés
A paprika tetejét vágjuk le, majd kaparjuk ki a magját. A hagymát aprítsuk fel és olajon pároljuk meg. Tegyük rá a húst és süssük át. Ezután keverjük össze a többi hozzávalóval, ízesítsük sóval és borssal. Ezt a keveréket töltsük bele a paprikába, a tetejét pedig illesszük vissza. Helyezzük a paprikákat egy tepsibe és 200 fokra előmelegített sütőben süssük 40-45 percig.