Pármai csirkemell: ha odavagy a sajtért és a tejfölért, ezt a receptet neked találták ki!

Olcsó, finom, szaftos és nagyon sajtos – jól hangzik, ugye?

Pármai csirkemell

Hozzávalók:

  • 20 dkg reszelt sajt
  • 10 dkg vaj
  • 2 db csirkemell filé
  • 2 dl tejföl
  • 1 dl fehér bor
  • 1 db leveskocka
  • só, bors

Elkészítés:

Olvasszuk fel a vajat egy edényben, pirítsuk meg rajta a csirkemelleket, ízesítsük sóval és borssal, majd adjunk hozzá körülbelül egy deci vizet, a bort és a leveskockát. Fedjük le és pároljuk puhára a húst. Ha elkészült, szedjük ki a csirkét a léből, és kanalazzuk bele a tejfölt. A húst tegyük egy tűzálló edénybe, borítsuk a tetejét reszelt sajttal és öntsük rá a tejfölös levet, majd dugjuk be a sütőbe körülbelül 15-20 percre.

További két sajtos finomságért lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!