Olasz tonhalas tésztasaláta – ha egy tartalmas, könnyed fogásra vágysz

Az ízét sosem feleded.

Olasz tonhalas tésztasaláta

Hozzávalók:

  • 1 tonhalkonzerv
  • 8 koktélparadicsom
  • 20 dkg fusilli
  • 2 ek olívabogyó
  • 2 ek kapribogyó
  • 1 cs mini mozzarella
  • bors
  • friss bazsalikom
  • friss petrezselyemzöld
  • olívaolaj

Elkészítés:

A tésztát bő, sós vízben megfőzzük, leszűrjük, hagyjuk kissé kihűlni, majd összekeverjük a tonhallal, a félbevágott paradicsommal és a kisebb darabokra szeletelt mozzarellával, valamint az egészben hagyott olíva- és kapribogyóval. Meglocsoljuk egy kis olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, meghintjük friss petrezselyemmel és alaposan összeforgatjuk. Hűtőben pihentetjük addig, ameddig összeérnek az ízek, majd friss bazsalikommal tálaljuk.

Még két tonhalas recept a következő oldalon.

Fotó és leadfotó: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!