Mézes-mustáros bárányborda - Királyi lakoma egyszerűen

Mézes-mustáros pác szinte minden húsételhet passzol, érdemes kipróbálni báránnyal is, igazán különleges lesz. Ha kíváncsi vagy a receptjére, olvasd el cikkünket!

Hozzávalók

  • 5-6 szelet kisebb bárányborda

A páchoz

  • 2 ek méz
  • 2 ek citromlé
  • 2 ek narancslé
  • 2 ek aprított rozmaring
  • 1 tk dijoni mustár
  • 1 tk zúzott fokhagyma
  • 1 tk hagymapor

Elkészítés

Egy kis tálkában keverjük el a pác hozzávalóit, majd forgassuk bele a báránybordákat. 180 fokra előmelegített sütőben süssük addig, míg szép barna nem lesz az egyik oldala, majd fordítsuk meg és tegyük rá a maradék pácot. Süssük addig, amíg a másik oldal is át nem sül. Tálaláskor mentával díszíthetjük a tetejét.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: cookingplanit.com

Oldalak

Lifestyle
Közösségi költségvetésből új zebra épül Budapesten. Ezen a helyen nem kell többet aluljárózni.
Lifestyle
Továbbra is nagy félelmek vannak az akkumulátorgyárakkal kapcsolatban. Most szakértők bevonásával igyekeztek helyretenni néhány kérdést.