Legyen játék a közös főzés! Így vond be gyermeked a konyhai munkába

A klasszikus mesékhez kapcsolódó receptekkel, gyűjtőalbummal, sok-sok matricával és mesekártyákkal találkozhatunk a SPAR áruházakban. (x)

Mesés szakácskönyv közösen elkészíthető receptekkel

Az elmúlt évtizedekben világszerte több generáció is felnőtt már a Disney mesevilágán. Így a szülők gyermekeikkel együtt szívesen olvassák vagy nézik újra és újra a klasszikus meséket. Most a SPAR legújabb hűségakciója a Disneyvel közösen valósul meg: Mesés szakácskönyv és matricagyűjtő album várja a visszatérő vásárlókat.

A szakácskönyvben a legismertebb és legnépszerűbb Disney-hősök, Mickey egér és barátai, a Disney Hercegnők, valamint Micimackó, Maugli, Szenilla, illetve a Szörny Egyetem, a Verdák, a L’ecsó és a Hihetetlen Család különleges szereplői kaptak helyet.

Főzőcske után kezdődhet a kártyacsata

A mesék főhőseihez kapcsolódóan 5 kategóriában - reggelik, nassolnivalók, főételek, desszertek és italok - izgalmas recepteket is találhatunk. Például Aranyhajhoz illően a hercegnőfonat nevű sütemény receptje, míg a L’ecsóval kapcsolatosan a főételek közt a lecsós pizza szerepel, a Jégvarázs mesénél a málnás tejturmixot találjuk. A dzsungel könyvéhez tartozik a piton-kenyér, a Szörny Egyetemhez illően szörny levest készíthetünk, a Szenilla nyomában kapcsán pedig a korall fagyit kóstolhatjuk meg.

Az albumhoz kapható 88 különböző kártya is remek szórakozást ígér: összegyűjtésüket követően változatos kártyajátékokkal, memóriajátékkal vagy kártyacsatával játszhat közösen a család.

Ne maradj le róla te sem!

A hűségakció 2018. március 1-től április 25-ig tart. A vásárlók nyolc héten keresztül minden elköltött 4.000 forintjuk után egy ingyenes matricacsomagot kapnak, amely 4 matricát és 2 kártyát tartalmaz, de hasonló tartalommal 99 forintért meg is lehet vásárolni a kék matricacsomagot. A 899 forintért beszerezhető, sokszínű gyűjtőalbumba összesen 144 mesehős képe ragasztható be. A Mesés szakácskönyv és matricagyűjtő album elérhető a SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban.

Kitűnő közös móka ígérkezik a gyerekekkel, ha az ötletes recepteket közösen készítjük el, miközben a mesevilág is megelevenedik körülöttünk. A további információk megtalálhatóak a www.spar.hu weboldalon.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!