Krémsajttal töltött szaftos csirkecomb
Kimaxoltuk a csirkecomb elkészítését. Ennél finomabb megoldást ma biztosan nem találsz máshol!
Krémsajtos, mézes csirkecomb - Hozzávalók:
- 4 egész csirkecomb
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál olaj
- 15 dkg krémsajt
- 4 evőkanál reszelt sajt
- 3 evőkanál zsemlemorzsa
- 1 csomag petrezselyem
- só, bors,
- 3 evőkanál mustár
- 1 evőkanál majonéz
- 2 evőkanál citromlé
- 1 kiskanál fűszerpaprika
- 3 evőkanál olaj
Elkészítés:
Összekeverjük a mustárt, a mézet, a citromlevet, a paprikát és az olajat, majd egy tepsiben jól bekenjük a máz felével a csirkecombokat és picit állni hagyjuk. Közben egy serpenyőben olajat forrósítunk és megpároljuk rajta a zúzott fokhagymát. Levesszük a hőről, hozzáadjuk a krémsajtot, a reszelt sajtot, a zsemlemorzsát, a petrezselymet, sózzuk, borsozzuk, és alaposan összekeverjük. A hús bőre alá 1-1 kanálnyi masszát töltünk. Végül megkenjük a maradék mázzal és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 45 percig sütjük.