Könnyen elkészíthető és ízletes - Saslik

A pálcikára egymás után feltűzdelt zöldség- illetve húsfalatkák népszerűsége nem véletlenül növekedett meg annyira. Egyszerű, de nagyszerű étel, melyet bárki elkészíthet. Az ízek harmóniája pedig mennyei!

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemell
  • 30 dkg gomba
  • 30 dkg paradicsom
  • 20 dkg lilahagyma
  • 1 ek. olaj
  • bors
  • bazsalikom
  • majoránna

Elkészítés
A csirkemellet közepes méretű kockákra vágjuk. Elkészítjük a pácot: az olajban elkeverjük a fűszereket, és a húsokat ebbe helyezzük bele. 1 óráig a hűtőben, lefóliázva tároljuk. A megtisztított hagymát, gombát és paradicsomot kockákra vágjuk (ha kisméretűek a gombák, maradhatnak egészben is). Ha letelt az 1 óra, a húsokat kivesszük a hűtőből, és a zöldségekkel váltakozva, tetszőleges sorrendben pálcikákra tűzdeljük. Kiolajozott tepsiben, vagy grillen megsütjük. Nagyjából fél óra kell neki, de negyed óra után forgassuk meg őket.

Héjában főtt burgonyával és ketchuppal tálaljuk!

Kóstold meg a fahéjas rablóhúst is!

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Sok minden történt most a Microsoft körül. Persze a legfontosabb az, hogy a Windows sikeresen befoltozott néhány nagyon karcos biztonsági rést.
Egészség
Már a magyar ügyészség is megjelentette a honlapján, hogy határozottan fognak fellépni azok ellen, akik valamilyen étrend-kiegészítővel akarják átverni az embereket. Van belőlük bőven az interneten.