Készíts fagyit! - Alaprecept minden ízhez

Készítsd el ezt az egyszerűen elkészíthető alapreceptet és ízesítsd kedvedre! Szinte bármit hozzá adhatsz a krémhez, sőt, akár több ízűt is készíthetsz egy krémből, hogy mindenkinek a kedvére váljon.

Hozzávalók:

  • 5 egész tojás
  • 2 zacskós tejszínhab
  • 5 evőkanál cukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • Gyümölcs, vagy olvasztott csoki, dió, mogyoró, pisztácia


Elkészítés:
A tojássárgáját és a cukrot keverjük össze egy habverővel. A tojások fehérjéből verjünk kemény habot. A tejszínből a cukor segítségével készítsünk tejszínhabot.

A tojássárgájából készült krémet öntsük egy nagy tálba, majd forgassuk bele a tojáshabot és a tejszínhabot. Ízlés szerint adhatunk hozzá gyümölcsöt, tejeskávét vagy olvasztott csokoládét - ez fogja meghatározni fagylaltunk ízét. Amint hozzákevertük az ízesítőanyagot, tegyük fagyasztóba, s néhány óra múlva a fagyi fogyasztható lesz.

 

Oldalak

Fashion&Beauty
Tavasszal mindannyiunkban feltámad a vágy, hogy egy kissé felfrissítsük, megújítsuk ruhatárunkat. Mielőtt viszont óriási költekezésbe vernénk magunkat, érdemes elgondolkodnunk azon, mely alapdarabok...
Lifestyle
Az Oroszlán szerelmi élete meglepő fordulatot vehet. Napi horoszkóp!