Recept

India legvarázslatosabb helyei, ahová egyszer mindenképp látogass el

India kultúráját, gyönyörű építményeit legalább egyszer élőben is meg kell csodálni. De addig is ámuljunk a képeken.

Az álomszép India

Az egzotikus és misztikus India nemcsak kultúrájával és tájaival nyűgözi le az odalátogatókat, de számtalan legendás építményt is tartogat a turistáknak. Bárány Róbert és csapata az OzoneTv műsorán olyan különleges indiai helyszínekre kalauzolja a nézőket, amelyeket mindenképpen érdemes megismerni, nemcsak a történetük, de egyedi építészeti megoldásaik miatt is. Most pedig mi is mutatunk nektek egy-két varázslatos indiai helyet!

Bruce Wayne sötét börtöne - Chand Baori-kút (Abhaneri)

A Chand Baori-kút egy 13 emelet mély, 3500 lépcsőfokból álló kút, amely arra szolgált, hogy a száraz éghajlatú Radzsasztanban összegyűjtse az esővizet és ezzel biztosítsa a környék a vízellátását. Annak ellenére, hogy a kút megépítésekor az esztétikum nem játszott szerepet, egy remekművet hoztak létre. A különleges helyszín a filmrendezőket is többször inspirálta már, ez a hely volt ugyanis Bruce Wayne nyomasztó börtöne a Batman: A sötét lovag felemelkedése film forgatásán.

A többi izgalmas helyszínért kattints a következő oldalra!

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Recept
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!