Recept

India legvarázslatosabb helyei, ahová egyszer mindenképp látogass el

India kultúráját, gyönyörű építményeit legalább egyszer élőben is meg kell csodálni. De addig is ámuljunk a képeken.

Az álomszép India

Az egzotikus és misztikus India nemcsak kultúrájával és tájaival nyűgözi le az odalátogatókat, de számtalan legendás építményt is tartogat a turistáknak. Bárány Róbert és csapata az OzoneTv műsorán olyan különleges indiai helyszínekre kalauzolja a nézőket, amelyeket mindenképpen érdemes megismerni, nemcsak a történetük, de egyedi építészeti megoldásaik miatt is. Most pedig mi is mutatunk nektek egy-két varázslatos indiai helyet!

Bruce Wayne sötét börtöne - Chand Baori-kút (Abhaneri)

A Chand Baori-kút egy 13 emelet mély, 3500 lépcsőfokból álló kút, amely arra szolgált, hogy a száraz éghajlatú Radzsasztanban összegyűjtse az esővizet és ezzel biztosítsa a környék a vízellátását. Annak ellenére, hogy a kút megépítésekor az esztétikum nem játszott szerepet, egy remekművet hoztak létre. A különleges helyszín a filmrendezőket is többször inspirálta már, ez a hely volt ugyanis Bruce Wayne nyomasztó börtöne a Batman: A sötét lovag felemelkedése film forgatásán.

A többi izgalmas helyszínért kattints a következő oldalra!

Oldalak

Recept
Lifestyle
Ne lepődj meg, hogy rosszul alszol, ha még ezen a teszten is elbukik a párnád.
Fashion&Beauty
Ha egyszerűsíteni szeretnéd a divatválasztásaid – akár fenntarthatósági okokból, akár magad miatt – akkor mutatunk egy tökéletes megoldást.
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összekülönbözik. Napi horoszkóp!