1. nap
Hozzávalók:
- 2 bögre spenót
- 1 csipet fahéj
- 2 db banán
- 2 bögre víz
- 4 db körte
Elkészítés:
Mosd meg a banánt, a körtét és a spenótot is. Ezután hámozd meg a banánt, és ha szükséges, akkor a körtét is. Vágd ki a körtemagházát, majd a többi hozzávalóval együtt kockázd fel, hogy a turmixgépnek könnyebb dolga legyen. Ezután tedd a hozzávalókat egy turmixgépbe, majd addig turmixold amíg pépes állagú nem lesz. Ha elkészült, öntsd poharakba. Díszítésként fahéjjal megszórhatod a tetejét.
Fotó: 123rf.com
1. nap
Hozzávalók:
- 2 bögre spenót
- 1 csipet fahéj
- 2 db banán
- 2 bögre víz
- 4 db körte
Elkészítés:
Mosd meg a banánt, a körtét és a spenótot is. Ezután hámozd meg a banánt, és ha szükséges, akkor a körtét is. Vágd ki a körtemagházát, majd a többi hozzávalóval együtt kockázd fel, hogy a turmixgépnek könnyebb dolga legyen. Ezután tedd a hozzávalókat egy turmixgépbe, majd addig turmixold amíg pépes állagú nem lesz. Ha elkészült, öntsd poharakba. Díszítésként fahéjjal megszórhatod a tetejét.