Ezzel a recepttel tarolt az év mentes séfje

Húsmentes "rizseshússal" nyert a már hagyománynak számító mentes gasztro-verseny győztes séfje.

Sztárok a zsűriben

A Csak A Mentes Magazin negyedik éve rendezi meg főzőversenyét, amelyről ebben az évben is hiányzott a glutén, a cukor, a laktóz és minden állati eredetű összetevő.

Hazánk egyetlen mentes szellemiségű versenye azért jött létre, hogy az ilyen koncepció szerint étkezőknek inspirációt nyújtson és bebizonyítsák: így is lehet művészi szinten főzni!

A két online forduló alatt az olvasók szavazatai alapján kerültek ki a továbbjutók, majd a továbbiakban szakmai zsűri támogatta a kiválasztást.

Negyedik éve rendezik meg hazánk egyetlen mentes gasztro-versenyét

A november 10-én megrendezett eseményen a bíráló bizottság tagjai között köszöntötték többek között a rádiós műsorvezetőt, Garami Gábort, pályatársát, Vágó Pirost, Posta Renit, gasztrobloggert és Karalyos Gábor színészt, aki a Barátok közt sorozatból vagy a Moszkva tér című filmből ismerős lehet, mostanában pedig Vegán Hegylakó néven népszerűsíti a húsmentes táplálkozást.

Cikkünk folytatódik, lapozz.

Fotó: Csak A Mentes Magazin

Oldalak

  • 1
  • 2