Francia specialitás - Hagymakrémleves cipóban

A krémlevesek királynője nem más mint a hagymakrémleves. Próbáld ki a következő receptet és győződj meg róla te is!

Hozzávalók:

  • ½ kg vörös hagyma
  • 3-4 gerezd foghagyma
  • 4 cipó
  • 1dl tejszín
  • só,bors

Elkészítés:
A létszámnak megfelelő darabszámú cipót vásároljunk. A tetejüket vágjuk le, majd szedjük ki a cipók belsejét. A vöröshagymát vágjuk fel, tegyünk hozzá egy kis fokhagymát, borsot, sót, majd mindezt tegyük bele egy turmixgépbe. Öntsünk hozzá forrásban lévő vizet, majd turmixoljuk össze. Ha homogén állagú lett, vegyünk ki egy kicsit a gépből, és keverjük ki a tejszínnel, majd a többihez hozzáadva még fél percig turmixoljuk. Tálaláskor a tetejére tegyünk pirított kenyérdarabokat, amit a kenyérbélből készítünk.

Kép: haboselet.freeblog.hu

Oldalak

Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.