Ezek a legjobb italok meccsnézéshez

A foci EB még azokat is lázba hozta, akik nem rajonganak különösebben a sportágért. Az egész ország egy emberként szurkolt a magyar válogatottnak, akik - bár gyönyörű játékkal - sajnos végül kiestek a németek elleni mérkőzést követően. Bár a magyaroknak már nem szurkolhatunk, a foci Eb még bőven tartogat izgalmas meccseket a következő időszak forró estéire. Nézzük meg, milyen italokkal hűsíthetjük le a szurkolásban felhevült testünket.

Sör - A meccs nélkülözhetetlen kiegészítője

A Gorenje munkatársai is egyetértenek abban, hogy ha focimeccsről van szó, akkor elmaradhatatlan kísérő a sör. A paletta széles, a lágerek mellett például érdemes kipróbálni a hazai sörkínálat könnyed nyári termékeit, az édesszájúaknak pedig egy-egy gyümölcsös ízesítésűre célszerű befizetni. A vállalkozó szelleműek az igazán különleges élményért megpróbálkozhatnak a házi sörfőzéssel, amelyhez ugyan fel kell kötni a nadrágot, ám ha sikerül, az garantáltan lenyűgözi majd a baráti társaságot.

Hemingway Grapefruit Vodka

A Grapefruit Vodka egy igazi hűsítő csoda egy forró estén. A grapefruit fanyarsága remekül tud érvényesülni a vodka kevésbé markáns ízvilága mellett. Vigyázat, ütős kombináció.

Hozzávalók:

  • 4 cl fehér rum
  • 2 cl likőr
  • ízlés szerint cseresznye, jég
Fotó: Gorenje 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2