Egybesült diós karaj - Különleges és ellenállhatatlan ízvilág

Mutatunk egy isteni főétel receptet! Ennek a különleges ízvilágú egybesült diós sertéskarajnak senki nem fog tudni ellenállni. Íme!

Hozzávalók

  • 1 kg karaj
  • 10 dkg összetört dió
  • 2 ek méz
  • fél dl száraz fehérbor
  • fokhagyma
  • vöröshagyma
  • olaj
  • sülthús fűszersó

Elkészítés

A karajt tisztítsuk meg, majd szórjuk meg a fűszersóval. Tegyük egy tepsibe, majd locsoljuk meg egy kis olajjal. A hagymát és a fokhagymát pucoljuk meg és aprítsuk fel, majd tegyük a hús mellé. Öntsük fel a fehérborral, takarjuk le és 180 fokon süssük 45 percig. A mézet keverjük össze az apróra vágott dióval és kenjük meg vele a húst. Süssük további 15 percig immár fedő nélkül. Krumplipürével és párolt zöldségekkel tálaljuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: normalcooking.wordpress.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!