Grillezés – Az abszolút nyertes módszer (10/9)
A séfek szerint érdemes ennél a módszernél egy kisebb csirkemellet választani az egyenletes sütés érdekében. A húst kissé beolajozzuk, sóval, borssal fűszerezzük és a forró grillrácson oldalanként 3 percig sütjük, majd 3-4 percig fólia alatt pihentetjük a szeletelés előtt. A csirke így aranyszínű, gyönyörűen megsült hússá válik, elképesztően szaftos marad, enyhén füstös ízjegyekkel, ezért a legfinomabb eredményt ezzel a módszerrel kaphatjuk.
Fotó: Pinterest
Grillezés – Az abszolút nyertes módszer (10/9)
A séfek szerint érdemes ennél a módszernél egy kisebb csirkemellet választani az egyenletes sütés érdekében. A húst kissé beolajozzuk, sóval, borssal fűszerezzük és a forró grillrácson oldalanként 3 percig sütjük, majd 3-4 percig fólia alatt pihentetjük a szeletelés előtt. A csirke így aranyszínű, gyönyörűen megsült hússá válik, elképesztően szaftos marad, enyhén füstös ízjegyekkel, ezért a legfinomabb eredményt ezzel a módszerrel kaphatjuk.