Lassú sütés (10/7,5)
A csirkemell vastagabb részeit villával megszurkáljuk, majd sóval és borssal ízesítjük. Ezután a húst egy sütőedénybe helyezzük és fóliával lefedjük, majd 135 fokon addig sütjük, amíg a csirke hőmérséklete el nem éri a 60-65 fokot. Ezt követően a húst olvasztott vaj, liszt, kukoricakeményítő és bors keverékével bedörzsöljük, és egy serpenyőben olajat forrósítunk, amiben a csirke mindkét oldalát 3-4 percig sütjük. A hús külseje ropogóssá vált, a belseje pedig meglehetősen omlós maradt.
Fotó: Pinterest
Lassú sütés (10/7,5)
A csirkemell vastagabb részeit villával megszurkáljuk, majd sóval és borssal ízesítjük. Ezután a húst egy sütőedénybe helyezzük és fóliával lefedjük, majd 135 fokon addig sütjük, amíg a csirke hőmérséklete el nem éri a 60-65 fokot. Ezt követően a húst olvasztott vaj, liszt, kukoricakeményítő és bors keverékével bedörzsöljük, és egy serpenyőben olajat forrósítunk, amiben a csirke mindkét oldalát 3-4 percig sütjük. A hús külseje ropogóssá vált, a belseje pedig meglehetősen omlós maradt.