Olaj nélkül, légkeveréses sütőben történő sütés (10/7)
A csirkemellet egy órára sóoldatba merítjük, majd miután kivettük, egy kis olajjal megspricceljük és beledörzsöljük a fűszert. Ezután a csirkét légkeveréses sütőben 190 fokon körülbelül 10 percig sütjük. A tapasztalatok alapján a hús sápadt színű, de nagyon lédús volt, textúrája viszont nem volt a legmegfelelőbb, ugyanis vastag maradt.
Fotó: Pinterest
Olaj nélkül, légkeveréses sütőben történő sütés (10/7)
A csirkemellet egy órára sóoldatba merítjük, majd miután kivettük, egy kis olajjal megspricceljük és beledörzsöljük a fűszert. Ezután a csirkét légkeveréses sütőben 190 fokon körülbelül 10 percig sütjük. A tapasztalatok alapján a hús sápadt színű, de nagyon lédús volt, textúrája viszont nem volt a legmegfelelőbb, ugyanis vastag maradt.