Csirkepaprikás - Klasszikus finomság

A csirkepaprikás szinte minden háztartás kedvence. Elkészítése egyszerű és az eredmény biztos remek lesz.

Hozzávalók

  • 1 kg csirke
  • 30 dkg vöröshagyma
  • 10 dkg zöldpaprika
  • 10 dkg paradicsom
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 2 evőkanál olaj
  • 2 teáskanál pirospaprika

Elkészítés
A szalonnát csíkozás után megpirítjuk kevés olajon, majd beletesszük az apróra kockázott vöröshagymát. Ha már üveges, mehet rá a pirospaprika is. Közbe belekerül a csirke is és 2dl víz. Tegyük bele a felkockázott paprikát és paradicsomot, és ízlés szerint sózzuk. Fedővel a tetején pároljuk. Nokedlivel tálaljuk.

Oldalak

Fashion&Beauty
Tavasszal mindannyiunkban feltámad a vágy, hogy egy kissé felfrissítsük, megújítsuk ruhatárunkat. Mielőtt viszont óriási költekezésbe vernénk magunkat, érdemes elgondolkodnunk azon, mely alapdarabok...
Lifestyle
Az Oroszlán szerelmi élete meglepő fordulatot vehet. Napi horoszkóp!