Csirkemáj szalonnában

Ez a remek fogás nem csupán istenien hangzik, hanem hihetetlenül finom is!

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemáj
  • 25 dkg szeletel húsos szalonna
  • bors
  • majoránna

Elkészítés

A csirkemájat megmossuk, borssal, majorannával meghintjük, mérsékelten sózzuk, mivel a szalonna is sós. A szalonnalapokba göngyöljük a májat, majd fogvájóval vagy hurkapálcikával összetűzzük. Az így elkészített májat tűzálló tálba tesszük, és a mikrosütőben 5-6 percig sütjük. Közben egyszer megfordítjuk. Miután elkészült, hagyjuk rövid ideig pihenni, majd párolt rizskörettel, salátával tálaljuk.

Ezt is ajánljuk: Hátszín mustáros hagymával - Katt ide!

Fotó: luminousandlimitless.com

Oldalak

Lifestyle
Egy gimnazista úgy érezte, hogy volt egy idős férfi, aki mindenbe bele akart kötni. Később neki a súlyát is elkezdte erősen kritizálni.
Sztárok
Gáspár Győző már tudja jól, hogy mi lesz a titka annak, ha visszakerül a képernyőre. A végén persze még az is lehet, hogy igaza lesz.
Lifestyle
Igyekszünk tudatosan vásárolni, és sokan fordulnak már az olcsóbb, saját márkás termékek felé a szupermarketekben. Viszont tudod, hogy valójában mit teszel ilyenkor a kosaradba?