Hátszín mustáros hagymával

A vasárnapi ebéd ne mindig húslevesből és rántott húsból álljon, néha érdemes variálni. Erre tökéletesen alkalmas az alábbi recept.

Hozzávalók

  • 4 nagy hátszínszelet
  • 2 nagy fej hagyma
  • 1 ek tejföl
  • 1 ek csípős mustár
  • olaj
  • só, bors

Elkészítés

A megmosott, gyengén kiveregetett hátszínt borssal bedörzsöljük, olajjal megkenjük, és két órát érleljük. Olajon üvegesre pároljuk a vastagabb karikákra vágott hagymát, majd megsózzuk, összekeverjük a mustárral, a tejföllel és összemelegítjük.

Másik serpenyőben kevés olajon mindkét oldalon megsütjük a bepácolt, megsózott hússzeleteket. Ráhalmozzuk a melegen tartott mustáros hagymát, és pirított burgonyával körítve tálaljuk.

Ezt is ajánljuk: Szerb rizses hús - Katt ide!

Fotó: barefeetinthekitchen.com

Oldalak

Lifestyle
Arról korábban már mi is beszámoltunk, hol érdemes elhelyezned a routert az otthonodban, ha a lehető leggyorsabb internetre vágysz, most azonban azt is eláruljuk, melyik az a három hely, ahová...
Sztárok
Ha rajongsz a hetvenes, nyolcvanas és kilencvenes évek fősodorbeli amerikai filmjeiért, akkor a kisujjadból kell kiráznod a megfejtést!
Sztárok
Szinte kötelező program volt a magyarok életében hétvégente a tévé elé ülni és Már megint Malcolmot nézni. Az egykor cuki kisfiú szívdöglesztő pasivá érett Frankie Muniz, aki meglepő karriert...