Bernáth József megmutatja, hogyan lehetsz a konyhád mestere - Egyszerűbb, mint gondolnád

A főzés és gasztronómia szerelmesei már tudják, mit kérnek idén karácsonyra, hiszen megjelent Bernáth József: Legyél te is a konyhád mestere című vadonatúj szakácskönyve. A sztárséf most egy felnőtteknek szóló kiadvánnyal jelentkezik, ami mindenkinek segít eligazodni a főzés útvesztőjében. (x)

Legyél te is a konyhád mestere

Bernáth József mostani kötetében nagy hangsúlyt fektet az alapanyagokra, hiszen egy jó szakács mindig friss alapanyagokkal dolgozik, és szezonális ételeket készít. Erre a fő szálra épül a teljes könyv koncepciója, amiben minden hónapban három alapanyagot ismerhetünk meg és ez alapján három ételt is: egy előételt, egy főételt és egy desszertet. Mint azt megszokhattuk, az alapanyagokból most is annyi szerepel a képeken, amennyi az adott étel elkészítéséhez szükséges. Ez még könnyebbé teszi számunkra a főzést, hiszen nem kell pepecselnünk az alapanyagok kimérésével, elég, ha követjük a képeken lévő adatokat. A könyvben minden egyes fázis külön fotón szerepel, így olyan érzésünk lehet, mintha a séf ott lenne velünk és segítene a főzésben.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Ma a DJ és producer világsztár, Kygo bejelentette 2024-es világkörüli turnéjának észak-amerikai és európai állomásait. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között...
Lifestyle
A bűnözők magánszemélyeket próbálnak meg rávenni arra, hogy egy „MNB által támogatott” víruskezelő programot töltsenek le.
Egészség
Bár sokan egyből kidobják a banán héját, miután megették a gyümölcsöt, rosszul teszik, ugyanis sokféleképpen felhasználhatjuk a banán külsejét - még a bőrünkkel is csodát tehet.