Recept

Ázsiai pulykamáj Kónya Zoltán séftől

A KicsiZso Reggeliző - Kávézó mesterszakács, Kónya Zoltán az 5 SÉF - egy hét, egy hűtő műsorában egy Ázsiai pulykamájat készített. Érdekel, hogy miként készítheted el ezt az ízletes, mégis gyors vacsorát a családnak? Akkor nézd meg a séf receptjét és videóját, majd irány a konyha! (X)

Előkészítés: 10 perc
Elkészítési idő: 20 perc

Hozzávalók:

  • 0,5 kg Galicoop pulykamáj
  • Bonduelle Créatif Mexico
  • Chili paprika
  • Fokhagyma
  • Friss koriander
  • Gyömbér
  • Jázminrizs
  • Keményítő
  • Kókusztej
  • Vénusz étolaj
  • Vörös curry paszta

Vékony szeletekre vágjuk a fokhagymát, a friss gyömbért és a chili paprikát. Egy serpenyőben Vénusz étolajat hevítünk, és hozzáadjuk a zöldségeket. Sütés közben arra kell odafigyelnünk, hogy folyamatosan kevergessük a fokhagymát, nehogy megégjen. Közben felszeleteljük a Gallicoop pulykamájat, beleforgatjuk a keményítőbe, hozzáadjuk a fokhagymás-chilis keveréket a forró étolajhoz, és sütés közben addig kevergetjük, amíg a keményítőnek eltűnik a fehér színe. Vörös curry pasztával ízesítjük, beletesszük a Bonduelle Créatif Mexico, zöldborsós, szuperédes csemegekukoricás és paprikás zöldségkeveréket, felöntjük kókusztejjel, összekeverjük és pár perc alatt készre pároljuk. Jázminrizzsel tálaljuk, friss korianderrel díszítjük.

A recepttel most 10.000 Ft értékű Bonduelle ajándékcsomagot nyerhetsz!

Kattints a képre, töltsd ki a kvízt és nyerj!

Oldalak

Recept
Sztárok
Krisztusi korba lépett hazánk egyik leghíresebb koncertzenekara, akiket a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján kérdeztünk az évek óta töretlen népszerűségük titkáról és közelgő terveikről.
Lifestyle
Az anyaság csodálatos utazás, amelyről a közbeszédben az elmúlt évtizedekben szinte csak pozitív véleményt illett megfogalmazni. Szerencsére ma már nem így van; beszélhetünk és kell is beszélnünk...
Lifestyle
Van egy három összetevős házi csodaszer, amely segítségével örökre búcsút inthetsz a konyhádban ólálkodó muslicáktól és legyektől.