Ananászos csirkesaláta

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
2 db csirkemell
  • 30 dkg sárgarépa
  • 1 db ananász konzerv
  • 1 db csokor snidling
  • 15 dkg dió
  • 1 db hegyes erős paprika
  • olívaolaj
  • salátaöntet
  • Elkészítés

    A csirkemellet sózzuk be, majd a kimagozott, apróra vágott paprikát keverjük össze egy kis olajjal, és kenjük meg vele a húst. Tegyük be a hűtőbe körülbelül tizenöt percre, hogy a csirke ázzon ebben a pácban. Majd vegyük ki, és süssük aranybarnára. Ha ez megvan, szeleteljük fel hasábokra, és tegyük félre. Miközben sül a csirke, pucoljuk meg és reszeljük le a sárgarépát, vágjuk fel az ananászt, a snidlinget és a diót is apró darabokra, majd tegyük bele őket egy tálba. Öntsünk rájuk a salátaöntetet, majd keverjük össze a hozzávalókat. Tálaláskor a csirkehasábok mellé szedjük a tál tartalmát.

    Ha nem kedveled a bolti önteteket, készíts otthon házi majonézt!

    Oldalak

    Szólj hozzá Te is!