Ananászos csirkenyárs - Grillezett finomság

Használjuk ki a nyarat és a jó időt, grillezzünk minél többet a szabadban! A következő ananászos csirkenyárssal nem fogunk mellé!

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemell
  • 1 konzervananász

A páchoz

  • 2 dl olívaolaj
  • 1 ek friss bazsalikom aprítva
  • 1 ek friss oregánó aprítva
  • 1 mk Tabasco szósz
  • 1 diónyi gyömbér lereszelve

Elkészítés

A húst mossuk meg, majd kockázzuk fel. Készítsük el a pácot: keverjük össze a hozzávalókat, és öntsük a húsra. Forgassuk össze, majd egy órán keresztül hagyjuk, hogy a hűtőben pácolódjon. Közben az ananászdarabokat csepegtessük le. Ha a hús bepácolódott, felváltva húzzuk fel a nyársra az ananásszal együtt. Tegyük őket grillrácsra, sütés közben pedig kenegessük olívaolajjal. Salátával vagy sültburgonyával fogyaszthatjuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: foodnetwork.sndimg.com

Oldalak

Utazás
A többség ki akarja majd használni a húsvéti hosszú hétvégén kínálkozó jó időt, és biztosan útra fog kelni. Azonban van néhány dolog, amire figyelni kell a közlekedésben!
Lifestyle
A Vízöntő szerelmi életében drámai változások várhatók. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Lifestyle
Most elfelejtheted a monoton EDM ütemeket, amiket a fesztiválokon hallasz. Itt a selymes vokálok, és dallamok kerülnek előtérbe.