Ananászos csirkenyárs - Grillezett finomság

Használjuk ki a nyarat és a jó időt, grillezzünk minél többet a szabadban! A következő ananászos csirkenyárssal nem fogunk mellé!

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemell
  • 1 konzervananász

A páchoz

  • 2 dl olívaolaj
  • 1 ek friss bazsalikom aprítva
  • 1 ek friss oregánó aprítva
  • 1 mk Tabasco szósz
  • 1 diónyi gyömbér lereszelve

Elkészítés

A húst mossuk meg, majd kockázzuk fel. Készítsük el a pácot: keverjük össze a hozzávalókat, és öntsük a húsra. Forgassuk össze, majd egy órán keresztül hagyjuk, hogy a hűtőben pácolódjon. Közben az ananászdarabokat csepegtessük le. Ha a hús bepácolódott, felváltva húzzuk fel a nyársra az ananásszal együtt. Tegyük őket grillrácsra, sütés közben pedig kenegessük olívaolajjal. Salátával vagy sültburgonyával fogyaszthatjuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: foodnetwork.sndimg.com

Oldalak

Sztárok
Újabb botrányos helyzetbe csöppent a 66 esztendős színész. Baldwin nem bánt kesztyűs kézzel a zaklatójával.
Fashion&Beauty
Bejelentette első magyarországi üzletének nyitási időpontját a Primark. A nemzetközi divatáruház várva várt üzlete Budapesten, a város egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, az Arena Mallban kap...
Sztárok
Krisztusi korba lépett hazánk egyik leghíresebb koncertzenekara, akiket a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján kérdeztünk az évek óta töretlen népszerűségük titkáról és közelgő terveikről.