Recept

Ananászos csirkenyárs - Grillezett finomság

Használjuk ki a nyarat és a jó időt, grillezzünk minél többet a szabadban! A következő ananászos csirkenyárssal nem fogunk mellé!

A húst mossuk meg, majd kockázzuk fel. Készítsük el a pácot: keverjük össze a hozzávalókat, és öntsük a húsra. Forgassuk össze, majd egy órán keresztül hagyjuk, hogy a hűtőben pácolódjon. Közben az ananászdarabokat csepegtessük le. Ha

Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemell
  • 1 konzervananász

A páchoz

  • 2 dl olívaolaj
  • 1 ek friss bazsalikom aprítva
  • 1 ek friss oregánó aprítva
  • 1 mk Tabasco szósz
  • 1 diónyi gyömbér lereszelve

Elkészítés

A húst mossuk meg, majd kockázzuk fel. Készítsük el a pácot: keverjük össze a hozzávalókat, és öntsük a húsra. Forgassuk össze, majd egy órán keresztül hagyjuk, hogy a hűtőben pácolódjon. Közben az ananászdarabokat csepegtessük le. Ha a hús bepácolódott, felváltva húzzuk fel a nyársra az ananásszal együtt. Tegyük őket grillrácsra, sütés közben pedig kenegessük olívaolajjal. Salátával vagy sültburgonyával fogyaszthatjuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: foodnetwork.sndimg.com

Oldalak

Recept
Lifestyle
Christmas
Sokan már műfenyőt választanak karácsonyra az élő helyett, azonban egy dologról el szoktak feledkezni.
Home&Design
Végre gőzerővel készülődhetünk az ünnepekre, ami természetesen azt is jelenti, hogy csodaszép karácsonyi dekorációba burkolhatjuk egész otthonunkat!
Lifestyle
Cikkünkben összegyűjtöttünk minden hasznos információt a cumi elhagyásról, hogy a búcsú pillanata ne könnyekkel teli legyen, hanem a kicsik fejlődésük egyfajta lépcsőjeként, büszkén tekinthessenek...
Lifestyle
A mikrohullámú sütő megkönnyítette az életünket, de vannak bizonyos ételek, amiket nem szabadna benne melegíteni.