Alföldi gulyásleves - Hagyományos ízek

Ha szereted a hagyományos magyaros ízeket, készítsd el ebédre a gulyáslevest! Máris mutatunk hozzá egy nagyon egyszerű receptet. Íme!

Hozzávalók

  • 0,5 kg marhacomb
  • 1 kg burgonya
  • 15 dkg sárgarépa
  • 15 dkg petrezselyem
  • 7 dkg lecsó
  • 3 dkg zsír
  • 1 kisebb csípős paprika
  • 1 kk fűszerpaprika
  • fokhagyma
  • köménymag
  • só, bors

Elkészítés

A felaprított vöröshagymát a zsírban pirítsuk meg, majd vegyük le a tűzről és adjuk hozzá a megmosott és felkockázott húst. Tegyük vissza a tűzre, és pirítsuk. Ha levet engedett a hús, adjuk hozzá a lecsót és a fűszereket. A krumplit és a zöldségeket mossuk meg és kockázzuk fel. Adjuk hozzá a leveshez és engedjük fel vízzel. Ha a hús megpuhult, tálalhatjuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: tophdimg.com

Oldalak

  • 1
  • 2