A tökéletes reggeli - Epres krémsajt

Az eper önmagában is isteni finomság, de a reggeli kiflit vagy a gofrit is ízesíthetjük egy krémsajttal készült finomsággal.
Tisztítsuk meg az epret és törjük össze egy krumplinyomóval. A pépet keverjük össze a cukorral és a krémsajttal. Tálaláskor egy szelet eperrel és mentalevelekkel díszítsük
Hozzávalók
-
250 ml krémsajtTetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is! - 2 evőkanálnyi cukor (mézzel is helyettesíthetjük)
- 1 csésze eper
Elkészítés
Tisztítsuk meg az epret és törjük össze egy krumplinyomóval. A pépet keverjük össze a cukorral és a krémsajttal. Tálaláskor egy szelet eperrel és mentalevelekkel díszítsük az édes krémet.
Ezt is ajánljuk: Narancsos, csokis pavlova torta - Katt ide!
Fotó: fromwhichthingsgrow.blogspot.com





























