A tökéletes rántott sajt - Egy klasszikus újratöltve

Nagyon sokan szeretjük a klasszikus rántott sajtot, de egy idő után unalmassá válhat. Ilyenkor jön el az idő, hogy variáljunk a recepten. Trappista sajt helyett például készítsük camembert-ből. A kudarc teljesen kizárt!

Hozzávalók

  • fél kg camambert
  • 10 dkg diób él
  • 10 ek liszt
  • 2 db tojás
  • 7 ek zsemlemorzsa
  • áfonyalekvár

Elkészítés
A sajtot keresztbe vágjuk ketté és az oldalába helyezzünk diókat. Ezután a szokott módon először lisztben, majd a felvert tojásokban, végül a zsemlemorzsában forgassuk meg. Ezt ismételjük meg még egyszer. Hogy a sajt semmiképpen se folyjon ki, a sajtot hűtsük le minél jobban. Forró olajban süssük ki, áfonyalekvárral, friss dióval tálaljuk.

Készítsd el a sajtos-ananászos csirkemellet is!

Oldalak

Utazás
Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton – írja az MTI a Svábhegyi Csillagvizsgáló közleményére hivatkozva.
Lifestyle
A KSH adataiból kiderül: pár év leforgása alatt drasztikus mértékben növekedett a szemüvegek ára Magyarországon.
Sztárok
A Harry Potter színésznője és öccse, Alex nagyon szoros kapcsolatot ápolnak és már nemcsak a rokonság, hanem az üzlet is összeköti őket.