Sajtos-ananászos csirkemell - Nem mindennapi ebéd

Ha valami egyszerű, de mégis különlegesebb kaját szeretnél gyorsan összedobni, az ananászos csirkemell ideális választás.

Hozzávalók

  • 1 kg csirkemellfilé
  • 1 doboz macisajt
  • 1 ananászkonzerv (legjobb, ha karikás ananászdarabok vannak benne)
  • 15-20 dkg trappista sajt
  • só, fűszerek ízlés szerint

Elkészítés
A csirkemellet közepes darabokra felszeleteljük, kicsit megklopfoljuk, fűszerezzük és kevés olajon kisütjük. Amíg sül, a trappista sajtot lereszeljük. A megsült szeleteket egy tepsiben felsorakoztatjuk, mindre dobunk egy kocka macisajtot, arra egy ananászkarikát, majd az egész tetejére szórunk egy adag reszelt trappista sajtot, és a tepsit betoljuk a sütőbe. Addig sütjük, amíg az ananászos-sajtos cucc kicsit rápirul.

Oldalak

Lifestyle
Az internet már jó ideje velünk van, a magyar kormány azonban most megváltoztatna néhány dolgot. Meglátjuk, hogy véghez viszik-e!
Egészség
Ha még mindig nem érted el a vágyott alakot a nyárra, akkor most mutatunk egy olyan élelmiszert, melynek hihetetlen előnyei vannak, ha minden egyes nap fogyasztasz belőle egy keveset, sőt mi több,...
Sztárok
Újabb botrányos helyzetbe csöppent a 66 esztendős színész. Baldwin nem bánt kesztyűs kézzel a zaklatójával.