4 hozzávalós házi csokis keksz - Gluténmentes desszert

Cikkünkben ezúttal egy gluténmentes desszert receptjét mutatjuk be! Ha kíváncsi vagy arra, hogyan kell elkészíteni ezt a finom házi kekszet, görgess lejjebb!

Hozzávalók

  • 1 csésze mogyoróvaj
  • 1 csésze cukor
  • 2 tojás
  • 1 és 1/2 csésze csokoládépasztilla

Elkészítés

A csokoládé kivételével keverjük el a hozzávalókat, majd óvatosan forgassuk bele a masszába előbbit is. Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, és a masszából egy evőkanál segítségével képezzünk halmokat rá néhány centiméter távolságra egymástól. Tegyük a tepsit 180 fokos sütőbe és 10-12 perc alatt süssük készre. Néha ellenőrizzük, nehogy megégjen az alja. Ha elkészült, tegyük rácsra a kekszeket és hagyjuk kihűlni.

Fotó: busyvegetarianmom.com

Oldalak

Lifestyle
Ha te sem szeretnéd, hogy a gyereked olyan homokozóban játszon, ami tele van macskaürülékkel vagy épp egyéb, bogarak és rovarok által terjesztett kórokozóval, akkor olvasd el cikkünket!
Fashion&Beauty
Noha a kerti partik lényege, hogy a résztvevők komfortosan érezzék magukat, így az sincs kőbe vésve, mi a tökéletes viselet ilyenkor, érdemes ihletet meríteni a dán királyné ruhatárából, ha...
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...