Az vagy, amit megiszol - Kedvenc koktélod elárulja, milyen a személyiséged!

Ki gondolná, hogy egy dögös koktél elárulja, milyen is vagy. Fontos a választás, hiszen a férfiaknak különös képességük olvasni az italból. Légy óvatos a koktéllap böngészésénél, mert még felfeded titkos éned!

Jäger-Bomba

Vigyázz, robban! Az, aki ezt a koktélt keverteti a pultnál, a felszínen maga a megtestesült ártatlanság, azonban a ruha alatt ott lapul a dinamit. A férfiak egy baromi csúszós, veszélyes és kanyargós útra tévednek, ha egy Jäger-Bombát fizetnek neked.

Whiskey

Akinek a whiskey ízlik a legjobban, annak a legjellemzőbb vonása, hogy mindig előbb cselekszik, mint hogy kérdezne. Ha valaki kútba ugrik, ő igenis megy utána. Olyan, mint Superwoman, akár egy égő házból is kimenti azt, akit kell - azért megvan a maga pikantériája is: szeret meztelenkedni.

Kamikaze

Izgalmas személyiségről árulkodik, ha a Kamikaze kedvelője vagy. Nagyon szexis vagy, és rengeteg tapasztalatod van, nem csak a koktélok terén. Abszolút a férfiak kedvence, igazi ínyencfalat. Megjelenésed dögös és felpiszkálja az alvó oroszlánt.

Tequila

Nincs party nélküle. Egész éjjel gőzerővel bírod: amikor más már csak a pultot támasztja, te még rendelsz egyet és hajnalig táncolsz. Szórakoztató vagy, így a férfiak is nagyon szeretnek meghívni még egy körre.

Orgazmus

Extrovertált vagy, nincsenek gátlásaid, és lételemed a társaság középpontjában lenni. Szereted, ha minden szem rád szegeződik. Állandóan mosolyogsz, és ez tetszik a pasiknak.

Csörgőkígyó

Elég ügyesen használod a méregfogadat - az okos férfi meghagyja a kellő távolságot, mert te aztán megköveteled a saját teredet! Jobb, ha nem feszegetik a korlátaidat, csak vadorzók és kalandorok mernek a pult körül tekeregni és megtölteni a poharadat egy Csörgőkígyóval.

Ha épp nincs kedved kimozdulni, és ostromoltatni magadat sármosabbnál sármosabb férfiakkal, itt van néhány recept a fentiek közül, amikkel feldobhatod akár a csajos estéteket is!

Orgazmus

Hozzávalók:

  • 2 cl amaretto
  • 2 cl Baileys
  • 2 cl triple sec
  • 1 cl tejszín

Elkészítés:
A hozzávalókat egy shakerben vagy üvegben összerázzuk, pohárba szűrjük, hűtve kínáljuk.

Kamikaze

Hozzávalók:

  • 3 cl vodka
  • 3 cl triple sec
  • 1 cl limelé

Elkészítés:
Y pohárban vagy shot-os pohárban szervírozzuk a Kamikaze koktélt. A shakerbe töltött jégre mérjük az italokat és jól összemixeljük. Alapos rázást követően beleszűrjük a pohárba és díszítést követően kínáljuk vendégeinknek.

Jäger-Bomba

Hozzávalók:

  • Jäger
  • egy pohár energiaital

Elkészítés:
Ez az ízletes ital igen egyszerű: 4 cl Jägermeister és egy pohár klasszikus energiaital kell hozzá. A nagyobb pohárba beleöntjük a Jägermeistert, rá az energiaitalt.

Fogyaszd felelősséggel!

Fotók: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!