Ez a technika nemcsak praktikus és gyors, hanem lenyűgözően sokoldalú is. Ha már elsajátítottuk az alaplépéseket, bátran kísérletezhetünk különféle ízesítésekkel. Már egy csipet sóval és frissen őrölt borssal is fantasztikus ízélményt kapunk, de ha szeretnénk egy kis csavart, próbáljuk ki chilipehellyel, esetleg erőspaprikás szósszal. Még izgalmasabbá tehetjük a tojásokat, ha reszelt sajtot vagy apróra vágott friss zöldfűszereket szórunk a tetejükre még a gőzölés előtt – így a végeredmény egy olvadt sajtos, mégis folyós sárgájú tojás lesz, amit garantáltan imádni fog az egész család. Ezek a tojások tökéletesen passzolnak pirítósra vagy friss salátára, akár rohanós hétköznap reggeleken, akár nyugodt hétvégéken készítjük, maga a trükk pedig garantáltan mindig megbízható eredményt hoz – minden alkalommal.
3/3
Fotó: Pinterest
Video Horányi Juli, Tóth Vera, Mihályfi Luca: Tényleg nehezebb nőként a zeneiparban?
Ez a technika nemcsak praktikus és gyors, hanem lenyűgözően sokoldalú is. Ha már elsajátítottuk az alaplépéseket, bátran kísérletezhetünk különféle ízesítésekkel. Már egy csipet sóval és frissen őrölt borssal is fantasztikus ízélményt kapunk, de ha szeretnénk egy kis csavart, próbáljuk ki chilipehellyel, esetleg erőspaprikás szósszal. Még izgalmasabbá tehetjük a tojásokat, ha reszelt sajtot vagy apróra vágott friss zöldfűszereket szórunk a tetejükre még a gőzölés előtt – így a végeredmény egy olvadt sajtos, mégis folyós sárgájú tojás lesz, amit garantáltan imádni fog az egész család. Ezek a tojások tökéletesen passzolnak pirítósra vagy friss salátára, akár rohanós hétköznap reggeleken, akár nyugodt hétvégéken készítjük, maga a trükk pedig garantáltan mindig megbízható eredményt hoz – minden alkalommal.