Zacher Gábor bezáratná a plázákat és azt tanácsolja, idén felejtsük el a karácsonyt

A toxikológus szerint a jelenlegi szigorítások nem vezetnek eredményre.

Borús jövőkép

Zacher Gábor, a közismert toxikológus az RTL Klub Reggeli című műsorában vendégeskedett, és ismét kifejtette véleményét a magyarországi koronavírus-helyzetről. A szakembertől a műsorvezetők természetesen azt tudakolták, mire is számíthatunk az elkövetkezendő hónapokban, elégségesek-e a jelenlegi szigorító intézkedések, és miképp karácsonyozhat az ország 2020-ban. Zacher, aki maga is a frontvonalban harcol a koronavírus ellen, meglehetősen sötét jövőképet vázolt fel, és azt tanácsolta, mondjunk le az idei karácsonyról.

"Zárják be azokat a plázákat!"

A toxikológus arra hívta fel a figyelmet, hogy egyelőre még a szakemberek is csak tanulmányozzák a Covid-19 természetét. „Ez egy olyan betegség, amilyennel eddig még nem találkoztunk, amit nem ismerünk. Nap mint nap új dolgok derülnek ki eről az egész történetről. Kezdetben voltak olyan gyógyszerek, mint a malária elleni készítmény, antibiotikum, amire azt mondtuk, hogy ez jó, aztán kiderült, hogy nem jó” - fogalmazott Zacher.
Kattints a további képekért!

Az ország közkedvelt toxikológus orvosa elmondta véleményét a koronavírus-járvány második hullámáról és kitért arra is, milyen karácsonyra számíthat az ország.

Leadfotó: TV2 / Mokka

Oldalak

Szólj hozzá Te is!