Mindenki imádni fogja: szerdától Magyarországon is elérhető lesz a YouTube új funkciója

Az újdonsághoz csupán egy működő mobiltelefonra lesz szükséged.

Látványos, rövid videók és pénzkeresési lehetőség

Tavaly szeptemberben jelent meg a YouTube újdonsága, a Shorts szolgáltatás, amelynek keretein belül a felhasználók rövid videókat készíthetnek csatornájukra mobiltelefonjukkal is, akárcsak a TikTok alkalmazáson. A funkció eddig 26 országban volt elérhető, szerdától azonban több mint 100 ország felhasználói is élvezhetik majd a rövid, frappáns és látványos videók elkészítését, amit természetesen fel is tölthetnek a videómegosztó felületére. Ez pedig nem csak egy hobbi vagy unaloműző tevékenység lehet az emberek számára, hanem remek pénzkeresési lehetőség is. A vállalkozó kedvű videósok Magyarországon most először férhetnek majd hozzá a Shorts tartalomkészítő eszközeihez, mint például a több videó összefűzésére alkalmas multiszegmensű kamera, a zenés klip rögzítését lehetővé tevő funkció vagy éppen a sebességszabályozó beállítások. A tájékoztatás szerint a felhasználók nem csak más Shorts-kisfilmekből, de a videómegosztón fellelhető bármely más anyagból kipróbálhatnak majd audiomintákat, ez pedig több milliárd videót jelent. A felhasználók így kreativitásuk szerint alakíthatják a YouTube-on szívesen nézett tartalmakat, és új közönséget szerezhetnek egy-egy viccre reagálva vagy egyes jeleneteket újrajátszva, esetleg egy legújabb receptet kipróbálva. De ez még nem minden, egyéb újdonságok is érkeznek.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.
Fashion&Beauty
A rövidnadrágok idén nyáron újra a divat fókuszába kerültek, számtalan stílusban és hosszúságban. Legyen szó mikro rövidnadrágokról vagy bermuda stílusú darabokról, a választék olyan széles, hogy...