A Telekom és a Vodafone is kitálalt a súlyos problémákról, ez történt valójában

A Telekom és a Vodafone hálózatában is nagy volt a fennakadás.

Azért még nem jött el a világvége itt 2024-ben

A Telekom és a Vodafone számára sem indult túl jól a 2024-es év, mivel mind a két telekommunikációs cégnek nagy gondokkal kellett megküzdenie. Ahogyan jómagam érzékeltem, a tévés szolgáltatás nem volt elérhető a Telekomnál, de az itthoni internet megfelelően működött.

Voltak viszont olyanok, akik arról számoltak be, hogy sem a Vodafone, sem a Telekom hálózatában nem volt elérhető az internet, vagy éppenséggel nem tudtak telefonon hívást indítani.

A Facebookon is rengeteg kommentben volt olvasható, hogy problémákat tapasztalnak. A galériánkból kiderül, hogy mi történt pontosan!

Az internetes lapok közül is elég sok nem volt elérhető. Közben a Telekom és a Vodafone is azon volt, hogy elhárítsa a problémát.
Kattints a további képekért!

A JN.1 variáns által előidézett tünetek között már nem szerepel a szaglás és az ízérzékelés elvesztése.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Volt már hasonló ügy Magyarországon, és az elkövetőre gyakorlatilag kihívták a rendőrséget. A nyílt wifi-hálózat azonban veszélyes is lehet.
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...