Lifestyle

Olcsó és hatékony: ezzel a trükkel fele annyi ideig tart majd a vasalás - Csupán egyetlen dologra lesz szükséged hozzá!

Ha neked sem a kedvenc elfoglaltságaid közé tartozik a vasalás, akkor ezt a házi praktikát imádni fogod, ugyanis felgyorsíthatod vele a folyamatot.

Te próbáltad már?

A vasalás minden nő rémálma, hiszen olykor annyi gyűrött ruha összegyűlik egy kupacban, hogy szinte nem is látni, mikor fogunk a végére érni a feladatunknak. Ugyanakkor ez egy olyan házi munka, amit lehetetlen elkerülni, hiszen senki sem akar más emberek előtt gyűrődésekkel teli felsőben vagy épp szoknyában mutatkozni, mivel ezzel egy igénytelen személy benyomását kelthetjük a többiekben. Szerencsére azonban léteznek olyan trükkök és praktikák, melyekkel felgyorsíthatjuk a vasalás folyamatát: galériánkban egy olyan bevált módszert ismertetünk, amiről talán már hallottál is, de még nem próbáltad, pedig mindenképp érdemes lenne, ugyanis akár órákat is megspórolhatunk hosszú távon ezzel a filléres, mégis ötletes furfangossággal!

A trükk lényege az alufólia, ami szinte minden háztartásban már alapból is megtalálható, így valószínűleg neked sem kell beszerezned ezt az igencsak hasznos kis dolgot, amit a vasalás megkönnyebbítéséhez és felgyorsításához is felhasználhatsz.
Kattints a további képekért!

Zöldség, gyümölcs...kultúrnövény? Mindenki úgy hívja, ahogy akarja, egy biztos: az őszi szezon sztárjaként ismert sütőtök nemcsak a hagyományos fogások kiváló alapanyaga, de a diétás étrendedben is megállja a helyét. Remekül illeszkedik a fogyókúrás és méregtelenítő programokba, miközben kedvező élettani hatásai az egész testünk számára rendkívül hasznosak.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.