Lifestyle

Vallottak a bébiszitterek: bizarr dolgokat is művelnek, amikor a szülők nincsenek otthon

Sok szülő bízza gyermekét bébiszitterre amíg távol van és gondol közben akár percenként arra, mi történhet otthon. Nos nem mindennapi történeteket osztottak meg különböző fórumokon a hivatásos gyerekvigyázók, amikkel sikerült leleplezniük magukat.

Mi zajlik a kulisszák mögött?

A gyermekes családokban sűrűn előfordul, hogy a szülőpár olyan eseményre hivatalos, amire nem viheti magával kisbabáját vagy tini fiát/ lányát, de néha csak kikapcsolódás és randizás miatt kérnek külső segítséget a felügyelethez. Bíznak abban, hogy azok a cégek, akik a bébiszittereket közvetítik értik a dolgukat, és gyermekünk valóban biztonságban és jó kezekben lehet, amíg távol vannak. De mi van, ha mégsem? Szeretnénk telerakni kamerával otthonunkat, hogy bárhonnan megfigyelhessük az eseményeket, de ez nem mindig kivitelezhető. Ilyenkor viszont jön a folyamatos aggódás és lelkizés azon, hogy vajon mit csinálnak vagy mit nem csinálnak gyermekünkkel, amíg távol vagyunk. Vigyázat! A következő történetek miatt lehet, hogy csalódni fogsz a bébiszitterekben, de persze a tisztelet mindig jár azoknak a bizonyos kivételeknek. Részletek a galériában!

"A gyerek megkérdezte tőlem, hogy miért vagyok ilyen csúnya? Azt mondtam neki, hogy én te vagyok, a jövőből...mondjuk lehet, hogy ezt másképp kellett volna kezelni, és nem zokon venni azt, amit egy 6 éves mond. A kicsi fél órán át sírt..."
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A világhírű színészről sokan nem tudják, hogy két gyönyörű lány édesapja: Sadie és Sunny örökölték apjuk vonásait, de bőven jutott nekik édesanyjuk génjeiből is.
Sztárok
Szilágyi Liliána teljesen új életet kezdett egy másik földrészen. Ha ez nem lenne elég, állítólag a vőlegényével is szakított.
Lifestyle
Hamarosan megkezdődik a díjkorrekció a Telekomnál, de egy elkerülhetetlen karbantartást is bejelentett a cég.