Lifestyle

Ha ezt teszed a vízbe, akár egy hétig is friss maradhat a vágott virág: dupla annyi ideig élvezheted az üdeségét, mint korábban

Mindenképp megéri kipróbálni ezt az elsőre furcsának tűnő trükköt, ha sokáig szeretnél gyönyörködni a párodtól kapott virágcsokorban.

Egy csepp is elég belőle

Nincs olyan nő, aki ne szeretné a virágokat, főleg akkor, ha azokat a szerelmétől kapja. A vágott virágokkal azonban az a gond, hogy viszonylag gyorsan elhavardnak, még akkor is, ha rendszeresen cseréljük a vázában a vizet. Frissességük megőrzése érdekében viszonylag sok trükköt hallott már mindenki, azonban a kissé bizarrnak tűnő praktikákat csak kevesen merik kipróbálni, nehogy teljesen tönkretegyék a szépséges növényeket. Galériánkban most egy olyan lifehackkel ismerkedhetsz meg, amely garantálja a vágott virágok hosszú élettartamát, ehhez pedig mindössze egy kevés mennyiségre lest szükséged egy olyan dologból, amely lehetséges, hogy már alapból megtalálható a te otthonodban is. Lapozd fel képösszeállításunkat a részletekért!

Chris Bonnett kertészeti szakértő is tisztában van azzal, hogy a vágott virágok nem tartanak örökké, és sajnos az nem elég, ha sima vízzel megtöltött vázába helyezzük őket.
Kattints a további képekért!

Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész hídba!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.