Rengeteg vásárlót érint a Rossmann változtatása, jövő héttől már élesedik is

A Rossmann értesítette a vásárlókat, hogy mire kell számítaniuk március 4-től, azaz jövő hét hétfőtől. Mutatjuk, hogy milyen részetekre kell figyelned!

Közben a Rossmann élharcos lett a mellrák elleni küzdelemben is

A mellrák sajnos rengeteg nőt érint világszerte, így persze Magyarországon is. Fontos tudni, ha időben felállítják a diagnózist, akkor nem kell feltétlenül drasztikus eszközökhöz folyamodni a felépülésért és a betegség jól gyógyítható.

Éppen ezért a Rossmann, a Profimed és a svéd TePe márka közös küldetésének érzete, hogy részt vegyen a harcban és támogassa a mellrák elleni küzdelmet. Olyan limitált kiadású termékeket lehetett kapni a két üzletlánc hálózatában, amelyek megvásárlásával a jó ügyért bárki tehetett.

Ahogy mi is megírtuk, a kampányban résztvevő termékek után 100-300 forintnyi támogatást adományozott a vállalat a Magyar Rákellenes Liga részére. Az eladásokból 1 millió 304 ezer 500 forint támogatás gyűlt össze, amelyet az alapítvány már meg is kapott.

Közben a Rossmann egy nagy változtatásra is készül a jövő héttől, ami sok vásárlót érinthet. A galériánkban megmutatjuk, hogy mire kell készülni!

A Rossmann arról tájékoztatta vásárlóit, hogy 2024. március 4-től változnak az Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF).
Kattints a további képekért!

Az infláció nagyon begyűrözött a boltokba, és a magyarok jóval kevesebbet tudnak már venni ebből az élelmiszerből.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Sztárok
Balogh Levente arról is lerántotta a leplet, milyen autók állnak nála otthon a garázsban. Nem szereti látványosan szórni a pénzt, ráadásul a lányai sem akarnak visszaélni hírnevével.
Sztárok
A Szex és New York sorozat sokunk nagy kedvence, ha viszont meghallod Sarah Jessica Parker döbbenetes elmélet, teljesen más szemmel nézed majd ezentúl az epizódokat.
Lifestyle
Ha régi házat veszel, amit szeretnél felújítani, akkor olykor számíthatsz néhány meglepetésre. A pár persze már azon gondolkozik, hogy mit kezdjenek vele.