Bénító üzenetet küldött az óvónőnek az anyuka, úgy csinálta, hogy mindenképpen megtalálja a papírt

A szülők és az óvónők néha elkerülhetetlenül egymásnak szoktak feszülni. Utóbbi most csak az uzsonnás dobozban üzent az egyik pedagógusnak.

Ez az üzenet szerepelt a papíron

Mindenki tudja, hogy nem könnyű az óvónők élete. Olykor nagyon nehéz a gyerekekkel, néha nem könnyű az akadékoskodó szülőkkel, és ezek mellett még rengeteg mindenre kell figyelni.

Persze akadnak olyan pedagógusok is, akiknek abszolút nem való ez a szakma. Nem rég robbant ki ugye a botrány, amikor egy III. kerületi óvodában Budapesten egész nap kiabáltak és agresszívan kommunikáltak egy ötéves autista kisfiúval, akihez nem volt türelmük a szakembereknek.

Az anyukának feltűnt, hogy a fia elkezdett félni az óvodától. Aztán diktafont rejtett el a táskájában, ami mindent leleplezett. Két óvónőt azonnal menesztettek, de az édesanya szerint pont azt részesítették csak figyelmeztetésben, aki Mauglinak csúfolta a beszélni nem tudó gyereket.

A galériánkban is egy érdekes sztorit osztunk meg. Ebben a kérdésben kinek adnátok igazat?

A Daily Mail számolt be róla, hogy milyen trükköt alkalmazott az egyik szülő az óvodában dolgozó pedagógussal szemben.
Kattints a további képekért!

Óvodások, kisiskolások körében nagyon gyakori ez a vírusos megbetegedés. Mutatjuk, hogy milyen tünetekre érdemes figyelni.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...