Lifestyle

Élő adásban raboltak ki fegyveresek egy misét celebráló papot - megrázó videó

Igaz, Lamor M. Whitehead voltaképpen kivívta maga ellen a sorsot: a különc lelkipásztort fényűző életmódja tette híressé, és szolgáltatta ki a fegyveres támadók önkényének.

Nem az a szerénykedős típus

Magyarországon rendkívül ritkának számít, ha egy pap fényűző, hivalkodó életmódjával, különc, bogaras viselkedésével kelt feltűnést. Idehaza a lelkipásztorok ritkán villognak vadonatúj autójukkal, méregdrága ruhájukkal vagy épp egyéb luxuscikkeikkel, de a világ túlsó oldalán Isten szolgái bizony másként tekintenek a világi hívságokra. Lamor M. Whitehead például egyáltalán nem az önmegtartóztatás és a szerénység elvei szerint éli mindennapjait: az Egyesült Államokban, Brooklynban élő lelkipásztor rendszeresen dizájner ruhákban jelenik meg az istentiszteleteken, valamint előszeretettel jár Rolls Royce-szal.

Ezek után tulajdonképpen nem is tekinthető véletlennek, hogy hogy Whitehead-et nemrégiben ismeretlen fegyveres támadók kirabolták egy élőben közvetített szentmise alatt - adott hírt róla a New York Times. (Hogy stílszerűek legyünk: már önmagában az is megér egy misét, hogy egy pap rendszeresen közvetíti az általa celebrált istentiszteleteket az interneten.) Nemcsak ő, de a felesége is pórul járt: a házaspártól összesen 1 millió dollárnyi értékben raboltak el ékszereket az elkövetők.

Fotó: 123rf

Lapozz, mutatjuk az esetről készült videót!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.