Lifestyle

Így fordítsd a saját javadra a júliusi Újholdat: az Oroszlánok életében nagy változás következik be, azonban lehetőségek is kopogtatnak

A júliusi Újhold az Oroszlán csillagjegyűeknek kedvez igazán, azonban észnél kell lenni, hogy tudd, mikor és milyen energiáit használd fel.

Az újrakezdés időszaka

Ha dinamikus kozmikus újraindításra van szükséged, akkor a 2022. július 28-án, az Oroszlán jegyében bekövetkező újhold formájában megkapod. Ez az újhold segít abban, hogy felismerjük valódi önmagunkat és azt, ami boldoggá tesz minket, és hogy gondolkodás nélkül az első helyen tartsd számon önmagad. Az asztrológiában minden újhold új kezdetet jelent, mert a holdciklus újra kezdődik - és mi is megnyomhatjuk a reset gombot. A júliusi újhold 2022. július 28-án 19.55-kor a Rák csillagjegyben lesz, de közvetlenül utána átkerül az Oroszlánba, amelynek energiája itt uralkodik. Most már teljes mértékben megállhatunk az erőnkben, és nagy dolgokat vihetünk végzet. Most a belső gyermekünkre kell hallgatnunk, ünnepelni a lényegünket, elfelejteni a félelmeket.

Ez az év egyik legmelegebb és legpozitívabb újholdi energiája - bár nem konfliktusmentes. Ez a bátorságról szól, mondja az Oroszlán, és arról, hogy saját igényeinket helyezzük előre. Az Oroszlán azt akarja, hogy pontosan olyannak lássák, amilyen. A Nap a legerősebb az Oroszlánban, ami egyértelművé teszi, hogy ha kockázatot akarsz vállalni: most van itt az ideje.

Lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Egy újabb szomorú történet, amin az internetezők a könnyeiket hullajtják.
Sztárok
Az Oscar-, Golden Globe-, Emmy- és BAFTA-díjas Shirley MacLaine lassan a kilencvenedik életévéhez közelít, fiatalos lendülete azonban ma is a régi.
Fashion&Beauty
Ez az olaj egy igen sokoldalú összetevő. Az aromaterápiás és ételízesítő képességein túl a hajunkra nézve is rengeteg előnye van.