Az univerzum küldi őket: 8 gyakori ómen és jelentésük

Az univerzum olyan hatalmas, hogy el sem tudjuk képzelni – ettől eltekintve van gondja ránk. Persze, csak akkor tud segíteni és jelezni nekünk, ha odafigyelünk az apró változásokra, történésekre. Eláruljuk, mely ómenekkel (latin szó, jelentése: intő jel) próbál terelni minket az univerzum!

Végre hallasz egy régi barátodról

Történt már veled olyan, hogy egy rég elfeledett barátod újra felbukkant – hívott, üzent, megkeresett? Lehet, hogy véletlen, de az is lehet, hogy az univerzum így akar neked jelezni valamit. Gondolj vissza, milyen kapcsolatod volt az illetővel, miket éltetek át együtt, mert lehet, hogy ezek a múltbeli élmények választ adhatnak egy égető kérdésre, ami már régóta kínoz. De az is előfordulhat, hogy ez a barát tanácsot tud adni, segíthet neked!

Hirtelen változás a pénzügyi helyzetedben

A pénzügyi helyzetedben bekövetkező hirtelen változás lehet jó és rossz is. Akármelyik is áll fent, gondold át a körülményeidet, amik a változáshoz vezettek. Ha sok pénzhez jutottál, az univerzum azt üzeni: foglalkozz végre magaddal is! Ha egy vagyont vesztettél, akkor rá kell jönnöd, hogy a jövőben szigorúbban kell beosztanod a bankókat, mert valami történhet, ami pénz nélkül felemészt.

Krónikus fájdalom vagy betegség dönt le a lábadról

Mindenkit ledönt a lábáról egy-egy betegség, de vannak olyan kórok vagy fájdalmak, amik jelzésértékűek. Figyelj a tünetekre, arra, hogy hol jelennek meg, és ez alapján el tudod dönteni, milyen változtatásokat kell véghezvinned az életedben. Egy kaparó, fájó torok talán arra utal, hogy többet kellene kommunikálnod, míg az állandó hátfájás azt jelzi, ideje keresned egy kevésbé stresszes munkát.

Akadályok a terveidben

Állandóan dugóba kerülsz, miközben a munkába igyekszel? Törlik a járatodat, éppen akkor, amikor egy fontos üzleti tárgyalásra kell odaérned? Ha azt érzed, hogy a terveidbe valami mindig bezavar, és semmit nem tudsz irányítani, ideje hallgatnod az univerzumra. Repülés helyett utazz a földön, és találd ki, mit tartogatnak neked odafent. Vagy egy másik ajánlat: dugóban ülés helyett várd meg, míg elül a forgalom, hátha addig rájössz, mit is üzen neked!

Fotó: recesslv.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!