Lifestyle

Tudtad? Ezen a szülőn múlik leginkább, hogy milyen lesz a párkapcsolatunk

Kevés az olyan család, ahol a szülők nem befolyásolnák tudatosan, vagy tudat alatt gyermekeit jövőbeli párválasztását. Az egyik szülő viszont akaratlanul is nagyobb hatással lesz a csemete döntéseire.

Apa megmondja

Minden apa és lánya közötti kapcsolat egyedi. Akár jó, akár rossz, a kötelék ott van. A pszichológusok figyelmét mégis az ragadja meg inkább, hogy a jelenlévő és a távollevő apák milyen tudat alatti hatással lesznek a lányuk jövőjére. A sokszor nem szándékos gyermeknevelés olyan viselkedéseket, mechanizmusokat és gondolatokat idézhet elő, amelyek öntudatlanul fejlődnek ki a gyermekekben, ahogy felnőttek lesznek. Végül pedig hatással vannak a partnerválasztás összetett döntésére is. A Bright Side összeszedte, hogy az egyes apa-típusok milyen befolyással vannak a lányok párválasztására. Részletek a galériában!

Egy apa, aki jelen van, gyengéd és biztonságos kapcsolatot ápol a lányával, arra készteti őt, hogy meghitt és hűséges partnert keressen. Az ő esetükben az egyik leggyakoribb jellemző lesz a jövőben az elszántság a döntések meghozatalakor. És ezzel együtt jár az önbizalom is. Nem kell félteni a gyerkőcöt a véleménynyilvánítástól vagy a rossz jelöltek elutasításától.
Kattints a további képekért!

A legtöbb nő szimplán csak értetlenül áll a jelenség előtt, sokakat viszont egyenesen megbotránkoztatnak a kéretlen péniszfotók. Lássuk, a pasik mivel érvelnek.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.