Lifestyle

Ez a legprecízebb személyiségteszt: 4 kérdés alapján eldőlhet milyen ember vagy - bevállalod?

Ragadj tollat, papírt és kezdjünk hozzá.

Személyiségteszt négy kérdésből

Te is imádod a személyiségi tesztetek, de eleged van az órákig tartó töltögetésekből? Akkor jó helyen jársz, mert mindössze négy kérdésből megfejtjük, milyen tulajdonságokkal rendelkezel és az egész nem vesz igénybe többet, mint másfél perc. Minden kérdésnél találsz két válaszlehetőséget - jegyezd fel magadnak, melyik betűt választottad, mert ezek fogják kiadni az eredményt a legvégén. Kezdhetjük?

Fiatal lány ül a parkban a fa alatt kezében füzettel ír valamit

1. kérdés

Az egész heted szörnyen fárasztó és stresszes volt. Hogyan tervezed tölteni a hétvégédet?

E: Tuti nem fogok otthon ülni, inkább bulizok a barátaimmal, moziba megyek, vagy ki a szabadba.

I: Otthon maradok és pihenek: olvasok, tévézek, hosszú fürdőt veszek.

2. kérdés

A két leírás közül melyik illik rád jobban?

S: Számomra az a legfontosabb dolog, ami most történik, a jelenben. Realista vagyok és nagyon adok a részletekre.

N: A tények unalmasak. Szeretek álmodozni, és az intuícióimban jobban bízom, mint az információkban.

3. kérdés

Egy konkurens cég rátalált az önéletrajzodra és csábító ajánlatot tett. Bár a fizetés sokkal jobb ott, a jelenlegi munkahelyeden nagyon szuper a csapat, imádod a kollégáidat. Mindemellett a főnököd azt is elhintette, hogy ha ő nyugdíjba vonul, te lehetnél az utódja. Hogy döntesz egy ilyen helyzetben?

T: Minden fellelhető információt összeszedek a lehetséges új munkahelyről, megkérdezem a barátaimat, ők mit gondolnak, pro és kontra listát írok, és otthon összegzem a tapasztalatokat.

F: A megérzéseimre hallgatok, az alapján döntök, amit a szívem sugall.

4. kérdés

Két hét múlva a legjobb barátaid összeházasodnak. Hogyan készülsz az eseményre?

J: Már hónapokkal ezelőtt megterveztem mindent: megvan a ruhám hozzáillő cipővel és táskával, megírtam a beszédemet, beszereztem az ajándékokat.

P: Nem az a fontos, hogy készülök, hanem az, hogy ott jól érezzem magam. Majd felveszek valamit és a beszédemet is ott helyben találom ki. Fő a spontaneitás.

Kíváncsi vagy az eredményre? Lapozz!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Sokan nem is gondolnák, hogy ha a cikkünkben is bemutatott két ételt párosítják egymással, az jelentős súlyvesztéshez is vezethet, legalábbis a szakemberek és egy tanulmány szerint.
Lifestyle
Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész...
Sztárok
A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent...