Lifestyle

Tudtad? Ez történik a testeddel, ha az ékszereidben fekszel le aludni

Te se válsz meg soha éjszakára a kedvenc nyakláncodtól és gyűrűdtől? Érdemes átgondolnod a döntésedet, akár komolyabb következményei is lehetned az egészségedre nézve.

Az alváshoz mindenképp vedd le

Egyes tárgyaink szentimentális értékkel bírnak. Mint például a különleges ékszerek, amelyek annyira közel állnak a szívünkhöz, hogy soha nem akarjuk levenni őket. Néha pedig egyszerűen csak túlságosan kimerültek vagyunk ahhoz, hogy eltávolítsuk az összes kiegészítőt, mielőtt álomra hajtanánk a fejünket. Pedig ezzel óriási hibát követhetünk el, ugyanis elég komoly problémákat okozhat egy-egy elfelejtett fülbevaló, vagy éppen nyaklánc. Részletek a galériában!

Nem lesz pihentető az alvás Lehet, hogy észre sem vesszük, de az éjszakai forgolódások miatt a nyaklánc egy-egy ponton nyomhatja a bőrünket, aminek következtében mindig felébredünk egy kis időre, így reggel álmosan és kimerülten vágunk neki a napnak.
Kattints a további képekért!

Dolgozhatunk akármennyit az önismeretünkön, ezek a berögződések még a legerősebb akaratú embereken is kifognak.

Leadfotó: 123rf.com

VIA

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Sztárok
Priscilla Presley nemrég régi emlékeket idézett fel, és őszintén mesélt arról, milyen is volt igazán együtt élni Elvis Presleyvel a memphisi Gracelandben.
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.