5+1 pszichológiai trükk, amivel az okos emberek minden helyzetből nyertesen jönnek ki

Talán veled is előfordult már, hogy egy bizonyos szituációt látva teljesen leesett az állad néhány ember ravasz húzásaitól. Nos, bár meglepően hangzik, a pszichológiai trükkök valójában gyakrabban működnek, mint gondolnád.

Előnyödre válhatnak

A pszichológia lényege az emberi agy megértése. Persze ez egyáltalán nem egyszerű feladat, ha viszont sikerül elsajátítanod néhány trükköt és rájössz, hogyan is működik az emberi elme különféle helyzetekben, azt bizony könnyedén az előnyödre fordíthatod. Ehhez nem kell többéves pszichológiai képzésen részt venned, vagy éppen megtanulnod olvasni a gondolatok között. A helyzet ennél sokkal egyszerűbb, ugyanis már néhány praktikus pszichológiai trükköt bevetve is sokat könnyíthetsz az életeden. Kíváncsi lettél? Akkor olvass tovább, eszméletlen trükkök következnek!

1. Amikor valaki csak részben válaszolja meg a kérdésed, maradj csendben! Az emberek általában elkerülik azokat a kérdéseket, amelyekre nem akarnak válaszolni. Legközelebb, amikor valaki ezt teszi veled szemben, ahelyett, hogy megismételnéd a kérdést, inkább csak maradj csendben. A némaság következtében beálló feszültség nagy valószínűséggel szóra bírja majd az illetőt.
Kattints a további képekért!

A legújabb alvástechnikai őrület bizonyítottan segít túllendülni az álmatlan éjszakáidon.

Leadfotó: 123rf, forrás: yourtango.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.