Lifestyle

Felkavarodott a terhes feleség gyomra, amikor rájött, melyik közeli hozzátartozójával csalja meg a férje

A 26 éves kismama ráadásul teljesen véletlenül jött rá, hogy férje titokban összeszűrte a levet egy másik nővel.

Félreérthetetlen üzenetekre bukkant

A közösségi médiában számolt be elképesztő kálváriájáról az a 26 éves, várandós feleség, aki a vakvéletlennek köszönhetően jött rá, hogy férje fejét titokban elcsavarta egy másik nő. A Mirror cikke szerint a nő aprólékosan felépített, tökéletesnek tűnő látszatélete akkor tört apró darabokra, amikor a keze ügyébe került a férje mobiltelefonja. A készüléken olyan fénykép- és videófelvételeket, továbbá üzenetváltásokat talált, melyek nem hagytak kétséget afelől, hogy a csalárd férfi elárulta. És az egészben a legmegdöbbentőbb, hogy a szerelmi háromszög harmadik szereplője rendkívül közeli viszonyban áll a várandós feleséggel.

A férj telefonján olyan tartalmak lapultak, melyek minden kétséget kizáróan bizonyították: a 30 éves férfi szexkapcsolatot folytat hősnőnk 52 éves édesanyjával.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.
Sztárok
A 39 éves Cristiano Ronaldo régóta sokkolja a világot azzal, hogy elfelejtett megöregedni. Talán a rajongói által felfedezett szokása egy újabb szépségtrend eredménye vagy valami komolyabb ok állhat...